Mijn TakeCareNow!

LET OP: Mijn TakeCareNow! wordt Mijn Zilveren Kruis

Vanaf 5 november 2014 regel je alles eenvoudig en veilig online op Mijn Zilveren Kruis 

1. Mijn persoonlijke gegevens

Hier kun je je persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen. Denk hierbij aan je correspondentieadres, e-mail, telefoonnummer of je geldzaken (hoe en wanneer je je geldzaken met TakeCareNow! wilt regelen).
Klik hier om naar Mijn TakeCareNow! te gaan.

2. Mijn verzekeringen

Hoe ben je nu verzekerd bij TakeCareNow? Hier kun je een wijziging doorgeven. Wil je bijvoorbeeld een andere aanvullende (tand)verzekering? Ook kun je hier aangeven of je bij een collectieve verzekering wilt.
Klik hier om naar Mijn TakeCareNow! te gaan.

3. Mijn zorggebruik

Hier kun je online declaraties indienen en inzien welke declaraties je hebt ingediend, wat de status daarvan is en welk bedrag wordt vergoed. Ook staan hier je zorgmachtigingen, je maximale vergoeding voor bijvoorbeeld brillen of contactlenzen en de stand van zaken van je eigen risico.

Medische gegevens (bijv. zorgkosten) van meeverzekerde kinderen tot 12 jaar kunnen door de verzekeringsnemer in Mijn TakeCareNow! worden geraadpleegd. In verband met de privacy kan een verzekerde vanaf 12 jaar alleen zelf de eigen medische gegevens inzien in Mijn TakeCareNow. Hiervoor kan een DigiD worden aangevraagd. Er is geen minimumleeftijd voor DigiD. Iedereen die in het bezit is van een burgerservicenummer en ingeschreven staat in de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA) kan een DigiD aanvragen.
Klik hier om naar Mijn TakeCareNow! te gaan.

4. Mijn digitaal archief

Wij streven er naar om van alle correspondentie een digitaal afschrift in je digitale polismap te doen. In het digitaal archief vind je bijvoorbeeld ook je polisblad.
Klik hier om naar Mijn TakeCareNow! te gaan.

5. Mijn zorgdiensten

Wanneer je een vraag wilt stellen aan de online diëtist, de online fysiotherapeut, de online psycholoog, de online pedagoog of de online logopedist, dan kun je in deze beveiligde omgeving terecht.
Klik hier om naar Mijn TakeCareNow! te gaan.

Inloggen

Je kunt bij Mijn TakeCareNow! eenvoudig inloggen met je DigiD. Zo kun je met 1 inlogcode bij veel diensten terecht.